fbpx

Политика за поверителност

Свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми относно използването на Вашите лични данни и ние с удоволствие ще Ви помогнем.

Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с обработката на лични данни, който са описани в Политиката за поверителност.

Дефиниции

Лични данни – всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице.
Обработка – всяка операция или набор от операции, които се извършват върху лични данни.
Субект (на данните) – физическо лице, чийто лични данни се обработват.
Дете/непълнолетен – физическо лице под 16-годишна възраст.
Ние/нас (с главни или малки букви) – /наименования на юридическото лице/

Принципи за защита на данните

  • Обработката е законосъобразна, справедлива и прозрачна. Нашите дейности по обработка имат законно основание. Разглеждаме Вашите права преди обработката на лични данни. Ние ще Ви предоставим информация относно обработката при поискване.
  • Дейностите по обработката отговарят на целта, за която са събрани личните данни.
  • Ние събираме и обработваме минималното количество лични данни.
  • Обработката е ограничена с времеви период. Няма да съхраняваме личните ви данни повече от необходимото.
  • Ще направим всичко по силите си, за да гарантираме точността на данните.
  • Ще направим всичко възможно, за да гарантираме целостта и поверителността на данните.

Права на субекта на данни

  • Право на информация – което означава, че трябва да знаете, че личните Ви данни се обработват; какви данни се събират, откъде се получават и защо и от кого се обработват.
  • Право на достъп – което означава, че имате право на достъп до данните, събрани от/около Вас. Това включва правото Ви да поискате и да получите копие от събраните от Вас лични данни.
  • Право на поправка – което означава, че имате право да поискате поправка или изтриване на Вашите лични данни, които са неточни или непълни.
  • Право за изтриване – което означава, че при определени обстоятелства можете да поискате личните Ви данни да бъдат изтрити от нашите записи.
  • Право на ограничаване на обработката – което означава, че при определени условия имате право да ограничите обработката на личните Ви данни.
  • Право на възражение срещу обработката – което означава, че в определени случаи имате право да се противопоставите на обработката на личните си данни, например в случаите на директен маркетинг.

Данни, които събираме

Информация, която сте ни предоставили
Това може да бъде Вашият имейл адрес и име – информация, която ни е необходима с цел да подобрим потребителското Ви преживяване с нашия уебсайт.

Как използваме Вашите лични данни

Използваме Вашите лични данни, за:

  • предоставяне на рекламни материали по Ваше желание и комуникация с Вас във връзка с предстоящите ни дейности;
  • да подобрим Вашето взаимодействие с уебсайта;

Ние използваме Вашите лични данни на законни основания и/или с Вашето съгласие.

С Ваше съгласие ние обработваме вашите лични данни за следните цели:

  • да Ви изпращаме бюлетини

Кой друг може да има достъп до личните ви данни

Не споделяме Вашите лични данни с непознати

Работим само с партньори за обработка, които са в състояние да осигурят адекватно ниво на защита на Вашите лични данни.

Как защитаваме Вашите данни

Ние правим всичко възможно, за да запазим личните Ви данни в безопасност. Използваме безопасни протоколи за комуникация и прехвърляне на данни (като HTTPS). Наблюдаваме нашите системи за възможни уязвимости и атаки.

Деца/непълнолетни

Ние нямаме намерение да събираме съзнателно информация от деца. Ние не насочваме продуктите си към деца/непълнолтени.

Бисквитки и други

Използваме “бисквитки” и/или подобни технологии, за да анализираме поведението на клиентите, да администрираме уеб сайта, да проследяваме движенията на потребителите и да събираме информация за потребителите. Това се прави, за да персонализираме и подобрим опита Ви с нашия уебсайт.

“Бисквитката” е малък текстов файл, съхраняван на Вашия компютър. Бисквитките съхраняват информация, която се използва за подпомагане работата на сайтовете. Само ние имаме достъп до бисквитките, създадени от нашия уебсайт. Можете да контролирате бисквитките на ниво браузър. Изборът да деактивирате бисквитките може да възпрепятства използването на определени функции.

Повече информация за бисквитките: бисквитки

Използваме Google Анализ за измерване на трафика на нашия уебсайт. Google има собствена Декларация за поверителност, която можете да прегледате тук . Ако искате да се откажете от проследяването от Google Анализ, посетете Google Analytics opt-out страницата .

Информация за връзка:

  • Виолета Вълчева
  • 0887 750 088
  • violeta.a.valcheva@gmail.com
  • violetaorientaldance.com

Надзорен орган:

  • Наименование: Комисия за защита на личните данни
  • Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  • Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  • Телефон: 02 915 3 518
  • Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
  • Уеб сайт: www.cpdp.bg

Промени в тази Декларация за поверителност

Ние си запазваме правото да направим промяна в тази Декларация за поверителност.
Последната промяна е направена на 12.10.2018.