fbpx

Начало

Когато за първи път се докоснах до ориенталските танци, пред мен се разкри един нов свят – на музика, красота и хармония. Любовта ми към танца ме подтикна да се потопя с цялото си сърце в мистичните дълбини на това арабско изкуство. Щастлива съм, че мога да споделя с вас това вълнуващо приключение.

Потопете се в магията на танца

Запишете се още сега

За почитателите на автентичния ориенталски танц предлагаме професионална ориенталска шоупрограма  която ще направи събитието ви незабравимо. Поканете ни на вашето парти и ще ви потопим в едно уникално танцово изживяване!

 

Събития

Ориенталски танци с МОМ и Виолета на фестивал КвАРТал
септември
19, 2020
  На 19 и 20 септември ви каним да се...
Нова група – бели денс за начинаещи
юни
16, 2020
От 16.06.2020 (вторник) започва нова група по ориенталски танци за...
5ти годишен спектакъл на школа по ориенталски танци Бадрия
февруари
22, 2020
Школа по ориенталски танци Бадрия има удоволствието да ви покани...

Отзиви

Ракс Академия

Ракс Академия е поредица от презентации и практически занимания, чиято цел е да предостави цялостна картина при изучаването на ориенталския танц, като свърже танцовата техника с необходимите теоретични знания за стила и културния контекст.

Темите в ракс академия засягат история и развитие на ориенталския танц; стилове и правилната им танцова интерпретация; костюми; ритми; музикални инструменти; значими имена в арабския танц, музика и изкуство като цяло. По време на презентациите ще научите много интересни факти за египетската култура, които дават по-добро разбиране за самия танц; ще добиете яснота и за различните термини и истории/легенди, които е възможно да сте чували и ще имате възможност да зададете своите въпроси.

Абонирайте се за нашия бюлетин