fbpx

Нова група за начинаещи

ориенталски танци, бели денс, уроци по ориенталски танци, бели денс софия, белиденс, виолета вълчева, ориенталски танци за начинаещи, бели денс за начинаещи

От 12 Февруари, 2019 г. започва НОВА ГРУПА по ОРИЕНТАЛСКИ ТАНЦИ за начинаещи с преподавател Виолета Вълчева в зала Плей Спорт Център, бул. Черни връх № 8.

Занятията ще се провеждат всеки вторник от 19:30 до 20:30 и всяка събота от 10:30 до 11:30.

Необходимо е предварително записване на тел 0887 750 088.

Групата е предназначена за хора с много малък или без опит с ориенталските танци. В часовете се изучават основни изолации, движения и стъпки в ориенталския танц. На база научената техника се разработват подходящи за нивото комбинации. Акцентира се върху разбирането и правилното изпълнение на основните движения.

Практикувани от дълбока древност, ориенталските танци са известни с благотворното си въздействие върху тялото и психиката на жената. С тяхна помощ стягаме бедрата, седалището и корема, тонизираме ръцете и гърба и оформяме талията. Походката става изправена и грациозна, а плавните движения придават гъвкавост и мекота, подчертавайки красивите извивки на дамската фигура. Освен естетичния и терапевтичен ефект, които имат върху нас, те са повод да се срещнем с нови приятели и една различна и интересна култура.

Интересна информация за ориенталския танц, истории на някои от посетителите, както и повече за ползите от танците, ще откриете ТУК и в БЛОГ.

Цена: еднократно посещение – 12 лв.
Карта за 8 посещения в рамките на един месец – 65 лв.
Приемат се карти Мултиспорт.

Контакти за записване и допълнителна информация:

GSM: 0887 750 088
Email: badriyaorientaldance@hotmail.com
Facebook: Badriya Oriental Dance School

Можете да се регистрирате за групите on-line ТУК:
Facebook
Facebook
YOUTUBE
LINKEDIN
INSTAGRAM
Нова група за начинаещи