Нова група за начинаещи в Dance & Sport Center Salsa Diva – 06.02.2017

Ориенталски танци за начинаещи в Dance & Sport Center Salsa Diva, 2017

От 6 февруари 2017 г. започва нова група по ориенталски танци (ниво начинаещи I) с преподавател Виолета Вълчева. Занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 20 до 21 ч. в зала Dance Centre SALSA DIVA в хотел Европа, ул. Лидице 1 (срещу хотел Плиска).

Групата е предназначена е за хора, които нямат опит с ориенталските танци.

Начинаещи I – На това ниво се изучава основната позиция на тялото, основни изолации, движения и стъпки в ориенталския танц. На база научената техника се разработват подходящи за нивото комбинации. Акцентира се върху разбирането и правилното изпълнение на основните движения.

Практикувани от дълбока древност, ориенталските танци са известни с благотворното си въздействие върху тялото и психиката на жената. С тяхна помощ стягаме бедрата, седалището и корема, тонизираме ръцете и гърба и оформяме талията. Походката става изправена и грациозна, а плавните движения придават гъвкавост и мекота, подчертавайки красивите извивки на дамската фигура. Освен естетичния и терапевтичен ефект, които имат върху нас, те са повод да се срещнем с нови приятели и една различна и интересна култура.

Контакти за записване и допълнителна информация:

GSM: 0897 982 401
Email:party_dance1@abv.bg
Dance & Sport Centre SALSA DIVA

GSM: 0887 750 088
Email: badriyaorientaldance@hotmail.com
Badriya Oriental Dance School

Можете да се регистрирате за групите on-line ТУК:
https://salsadiva.info/groupsubmit.php

Адрес: ул.Лидице 1, в сградата на х-л Европа**** (отстрани на х-л Плиска)
www.salsadiva.info

Нова група за начинаещи в Dance & Sport Center Salsa Diva – 06.02.2017