Ориенталски танци за начинаещи – Нова група

ориентналски танци, уроци, ориенталски танци софия, начинаещи, бели денс, belly dance, oreintalski tanci, beli dens, виолета вълчеваНОВА ГРУПА по ОРИЕНТАЛСКИ ТАНЦИ за начинаещи с преподавател Виолета Вълчева стартира от 08 МАРТ на Бул. България 53

График:
Петък от 18:00 до 19:00 ч. и Неделя от 10:30 до 11:30 ч.

Групата е предназначена за хора с много малък или без опит с ориенталските танци. В часовете се изучават основни изолации, движения и стъпки в ориенталския танц. На база научената техника се разработват подходящи за нивото комбинации. Акцентира се върху разбирането и правилното изпълнение на основните движения.

Практикувани от дълбока древност, ориенталските танци са известни с благотворното си въздействие върху тялото и психиката на жената. С тяхна помощ стягаме бедрата, седалището и корема, тонизираме ръцете и гърба и оформяме талията. Походката става изправена и грациозна, а плавните движения придават гъвкавост и мекота, подчертавайки красивите извивки на дамската фигура. Освен естетичния и терапевтичен ефект, които имат върху нас, те са повод да се срещнем с нови приятели и една различна и интересна култура.

Цена: еднократно посещение – 12 лв.
Карта за 8 посещения в рамките на един месец – 65 лв.
Приемат се карти Мултиспорт

* Картите Содексо не важат за часа по Ориенталски танци на Бул. България 53!

Контакти за записване и допълнителна информация:

GSM: 0887 750 088
Email: badriyaorientaldance@hotmail.com
Face book: Badriya Oriental Dance School

Можете да се регистрирате за групите on-line ТУК:
    Адрес:
    SALSA DIVA Dance & Sport Center, локация 2
    Бул. България 53, до МОЛ България /при Била и магазин Лили/

    Ориенталски танци за начинаещи – Нова група