График и цени

Открийте магията на ориенталските танци – уроци за деца и възрастни в гр. София!

Заниманията в група са организирани в различни нива – от начинаещи до професионалисти и се провеждат в студио с вдъхновяващ ориенталски интериор. Вижте графика и изберете подходящия за вас час!

Понеделник

Вторник

Сряда

Четвъртък

Петък

Събота

Неделя

*Индивидуалните уроци по бели денс се провеждат след предварителна уговорка с преподавателя. 

Нива на обучение - коя е подходящата група за вас?

Уроците по бели денс са организирани в различни нива в зависимост от вашия опит. Описанието отдолу ще ви помогнат да се ориентирате кой е най-подходящия час за вас, както и ще ви дадат представа какво правим във всяко ниво. Периодът от време, който е посочен в скоби за всяко от нивата, е ориентировъчен. Методиката на обучение е разработена от Виолета Вълчева и включва най – добрите практики от преминати курсове и дългогодишният й опит като инструктор.

Начинаещи І (0 - 6 месеца)

Ако нямате опит с ориенталските танци или имате много малък опит – това ниво е за вас. В него ще научите основните изолации, движения и стъпки, както и правилна стойка и грациозна походка. Поетапно ще добавяме и подходящи за нивото комбинации. Ако сте редовни, т.е. посещавате заниманията минимум 1 път седмично, ще ви отнеме между 4 и 6 месеца.

Начинаещи II (6 месеца – 1 година)

В това ниво ще надградите движенията от предходното и ще научите нови. Наблягаме на координацията между различните части на тялото, както и координацията в пространството. Правим упражнения, които ще ви научат да свързвате основните движения в танц и ако сте били съвестни – ще ви преподадем хореография. 😉

Средно Напреднали (1 – 3 години)

Тук продължаваме да изучаваме нови и все по-комплексни движения. Ще се запознаете с основните ритми и някои аксесоари, които се използват в ориенталските танци. Разучават се хореографии в най-популярните стилове. Обръщаме специално внимание върху емоционалната интерпретация на музиката.

Напреднали (над 3 години)

В това ниво ви очаква все по-интересна техника (да не казвам трудна). Ще научите много за стиловете в ориенталските танци –  подходящи движения и нюансите им за всеки стил, още аксесоари за танцуване, хореографии. Подбрани са и специални упражнения за интерпретация на различни музикални инструменти и изграждане на умения за импровизация.

Професионалисти (минимум 5 години/ по преценка на преподавателя)

Ако сте успели да стигнете до това ниво – поздравления! Това означава, че сте посветили голяма част от времето и енергията си на ориенталските танци. Пред вас се отваря възможностите за изяви с професионалната група към школата на различни корпоративни и частни събития, както и да се квалифицирате като преподавател. В случай че тези перспективи представляват интерес за вас – ще се радваме да работим заедно и занапред!

Още полезна информация за уроците и танците ще откриете в страницата ЧЗВ.

Уроци по ориенталски танци в група - цена

Занимания за възрастни

  • Еднократно посещение за възрастен (60 мин.) – 14 лв.
  • Еднократно посещение за възрастен (90 мин.) – 21 лв. 
  • Карта за 4 посещения по 60 мин. – 50 лв. (валидна в срок от 4 седмици от датата на закупуване)
  • Карта за 8 посещения по 60 мин. – 82 лв. (валидна в срок от 5 седмици от датата на закупуване)
  • Карта за 12 посещения по 60 мин. – 110 лв. (валидна в срок от 6 седмици от датата на закупуване)
  • Доплащане към карта за посещение за урок от 90 мин. – 6 лв. на час (Пример: ако сте закупили карата за 4, 8 или 12 посещения по 60 минути, но искате да посетите занимание, което е 90 мин., то се таксува като 1 посещение от картата + 6 лв.) Тази опция е възможна за регулярните часове, но не и за интензивните курсове и хореографии.

Занимания за деца (6 – 12 г.)

  • Еднократно посещение за дете – 10 лв.  

За записвания и информация

Всички уроци се провеждат в студио за ориенталски танци Бадрия на ул. Крум Попов 56-58, етаж 3., ж.к. Лозенец. Вижте ТУК как да стигнете до нас. 

За допълнителна информация и записвания може да се свържете с нас на 0887 750 088 или през онлайн формата отдолу.

Виолета силно се интересува както от самия танц, така и от неговата история. Съветвам всички бъдещи танцьори да посетят лекциите й, защото освен движения, там ще научат и много полезна информация за това как се е оформил танцът, какви са стиловете и въобще всичко, което трябва да знаят, ако наистина искат да бъдат професионалисти и да вникнат максимално в материята. От десетките уроци в „Бадрия”, които съм посетила, не е имало нито един, в който да усетя, че обучението е  “през пръсти”. Определено тя преподава с любов и желание, което е изключително важно нещо, за да бъдеш успешен учител.

Orientalskite tanci mi pomognaha da stana graciozna i jenstvena - blog - Violeta Valcheva

Страхотен учител! Вдъхновяващ артист! Красив човек! Правилното място да се научите да обичате себе си – тяло и душа!

veneta dimitrova - otziv - shkola po orientalski tanci

Венета Димитрова

Вили е взискателна, но и много внимателна, към всеки в групата има индивидуален подход. Винаги успява да ме предизвика, да извади максимума от възможностите ми и да ме изненада. Безкрайно съм щастлива, че имам до себе си прекрасен човек, танцьор и преподавател, от който се уча постоянно и винаги мога да разчитам за подкрепа, честност и любов!

Tancut kato sredstvo za izrazqvane, obshtuvane i tvorchesko razvitie - blog - Violeta Valcheva

Вещина, професионализъм и наистина задълбочени познания както за ориенталските танци, така и за арабската култура. Ако искате да изградите добра техника и да развиете сетива за този танц, това е вашето място. Ще получите подкрепа, разбиране и един страхотен учител в лицето на Виолета. И ще срещнете още доста ентусиасти като вас, което донася чудесно настроение при репетициите. 🙂

desislava peeva-otziv-shkola po orientalski tanci

Десислава Пеева

С течение на времето часовете по танци стават все по-увлекателни. Информацията, която получавам за различните стилове, за арабската музика и ритми, начините за интерпретацията им – това ми разкрива богатството на ориенталския танц и го прави все по-интересен и пълнен с нови предизвикателства.

Orientaslkite tanci me motiviraha da se pogrija za sebe si - blog - Violeta Valcheva

Предполагам всеки си търси своето място, където може да избяга от ежедневието и света около себе си, където се чувства щастлив и в пълна хармония. Наистина, аз намерих това място в школата. Там срещнах едни от най-истинските си приятели в живота, на пръв поглед съвсем случайно…

Orientalskite tanci me sreshtnaha s istinski priqteli - blog - Violeta Valcheva

Прекрасна школа и прекрасен ръководител – Виолета Вълчева! Посещавам с удоволствие и препоръчвам! Благодаря ти Вили, желая ти много успехи и препълнени часове в залата!

maria kirilova-otziv-shkola po orientalski tanci

Мария Кирилова

Какво е за мен Бадрия – училище и семейство в едно. Моят творчески остров. Предизвикателство, упоритост и любов в едно. И разбира се сладката удовлетвореност, че след упорития труд всичко се получава добре. Дали ще спра някога – не мисля…

Orientalskite tanci sa moq iztochnik na zdrave, liubov i izkustvo - blog - Violeta Valcheva

Много прекрасно място и прекрасни хора! Час и половина не усещам как минават!

Тери Караиванова