График и цени

Открийте магията на ориенталските танци – уроци за деца и възрастни в гр. София!

Заниманията в група са организирани в различни нива – от начинаещи до професионалисти и се провеждат в студио с вдъхновяващ ориенталски интериор. Вижте графика и изберете подходящия за вас клас!

Понеделник

Вторник

Сряда

Четвъртък

Петък

Събота

Неделя

Нива на обучение - коя е подходящата група за вас?

Уроците по бели денс са организирани в различни нива в зависимост от вашия опит. Описанието отдолу ще ви помогнат да се ориентирате кой е най-подходящия час за вас, както и ще ви дадат представа какво правим във всяко ниво. Периодът от време, който е посочен в скоби за всяко от нивата, е ориентировъчен. Методиката на обучение е разработена от Виолета Вълчева и включва най – добрите практики от преминати курсове и дългогодишният й опит като инструктор.

Начинаещи І (0 - 6 месеца)

Ако нямате опит с ориенталските танци или имате много малък опит – това ниво е за вас. В него ще научите основните изолации, движения и стъпки, както и правилна стойка и грациозна походка. Поетапно ще добавяме и подходящи за нивото комбинации. Ако сте редовни, т.е. посещавате заниманията минимум 1 път седмично, ще ви отнеме между 4 и 6 месеца.

Начинаещи II (6 месеца – 1 година)

В това ниво ще надградите движенията от предходното и ще научите нови. Наблягаме на координацията между различните части на тялото, както и координацията в пространството. Правим упражнения, които ще ви научат да свързвате основните движения в танц и ако сте били съвестни – ще ви преподадем хореография. 😉

Средно Напреднали (1 – 3 години)

Тук продължаваме да изучаваме нови и все по-комплексни движения. Ще се запознаете с основните ритми и някои аксесоари, които се използват в ориенталските танци. Разучават се хореографии в най-популярните стилове. Обръщаме специално внимание върху емоционалната интерпретация на музиката.

Напреднали (над 3 години)

В това ниво ви очаква все по-интересна техника (да не казвам трудна). Ще научите много за стиловете в ориенталските танци –  подходящи движения и нюансите им за всеки стил, още аксесоари за танцуване, хореографии. Подбрани са и специални упражнения за интерпретация на различни музикални инструменти и изграждане на умения за импровизация.

Професионалисти (минимум 5 години/ по преценка на преподавателя)

Ако сте успели да стигнете до това ниво – поздравления! Това означава, че сте посветили голяма част от времето и енергията си на ориенталските танци. Пред вас се отваря възможностите за изяви с професионалната група към школата на различни корпоративни и частни събития, както и да се квалифицирате като преподавател. В случай че тези перспективи представляват интерес за вас – ще се радваме да работим заедно и занапред!

Още полезна информация за уроците и танците ще откриете в страницата ЧЗВ.

Уроци по ориенталски танци в група - цена

Занимания за възрастни

  • Еднократно посещение за възрастен – 14 лв.
  • Карта за 4 посещения – 50 лв. (валидна в срок от 4 седмици от датата на закупуване)
  • Карта за 8 посещения – 82 лв. (валидна в срок от 5 седмици от датата на закупуване)
  • Карта за 12 посещения – 110 лв. (валидна в срок от 6 седмици от датата на закупуване)

Занимания за деца (6 – 12 г.)

  • Еднократно посещение за дете – 10 лв. 
  • Карта за 8 посещения  – 72 лв. (валидна в срок от 5 седмици от датата на закупуване)

За записвания и информация

Всички уроци се провеждат в студио за ориенталски танци Бадрия на ул. Крум Попов 56-58, етаж 3., ж.к. Лозенец. Вижте ТУК как да стигнете до нас. 

За допълнителна информация и записвания може да се свържете с нас на 0887 750 088 или през онлайн формата отдолу.