Ракс Академия

Всичко, което искате да знаете за ориенталските танци!

Ако искате да научите повече за историята и стиловете в ориенталските танци, музикалните жанрове, на които танцуваме и  личностите, дали облика на това изкуство – попаднали сте на правилната страница. Прочетете повече за Ракс Академия и с какво тя ще бъде е полезна за вас!

Ето какво споделят участниците в Ракс Академия

"Смятам че модулите, които успях да посетя ме обогатиха много. Научих много интересни неща не само за танца, но и за културата, бита и нравите в Египет. Пътуването във времето и пространството беше незабравимо, изпълнено с интересни факти и пикантни подробности, които лично мен ме забавляват и карат да възприемам информацията по-лесно.

Не знам дали ще запомня цялата фактология, която Вили така грижливо се е постарала да подреди, но от видеата, снимките и филмите, както и практиката по време на уъркшопа успях да получа цялостната представа за всеки един стил."

Теодора Пенчева

“Ракс Академия е изключително полезно събитие! Информацията в курса е представени по много ясен, разбираем и систематичен начин. Вили ни разкрива нови и интересни неща, които човек трудно би намерил в интернет, а и едва ли би успял да намери достатъчно време, за да ги намери сам. Препоръчвам Ракс Академия на всеки, който желае да разшири и задълбочи познанията си в музиката и танците!”

Ива Върбанова

“Моето мнение, че това е страхотна инициатива и много трудна задача.Оценявам усилията, които са положени. Презентациите са на страхотно ниво!”

Снежана Янкова